MENU >>   Ucapan Pengarah | Produk dan Khidmat | Pendaftaran Ahli Rakan Niaga Baru (Percuma) | Login | Soalan Yang Sering Ditanya

 

Snap shot diatas menunjukkan bahagian admin (pentadbiran) yang hanya boleh dimasuki oleh kami. Kami akan menaip login name anda iaitu "Herba" kedalam kotak "search term" dan tekan butang "proceed" dibawah kotak kawalan.

 

 

Snap shot diatas menunjukkan kami telah dibawa kehalaman akaun anda "Herba". Dari sini kami tahu nombor akaun Maybank anda dan alamat email anda.

 

 

Dari halaman admin kami juga, kami tahu siapa upline anda. Colum "Info" diatas adalah merupakan "upline" dan colum "Name" diatas adalah "downline". Sebagai contoh "suehani" adalah downline kepada "herba". Jika "suehani" ada downline, nama "suehani" akan juga diletakkan di colum "Info". Bayaran yang telah kami dapat akan kami masukkan kedalam akaun Maybank anda iaitu "Herba" dan "upline" jika ada pada hari yang sama juga. Jika tidak sempat pada hari seterusnya.

 

 

Snap shot diatas menunjukkan halaman "Akaun ahli (control panel)" dimana jika anda hendak memeriksa bayaran komisyen yang anda dapat, yang telah dibayar dan maklumat butir yang anda masukkan seperti nombor akaun Maybank, alamat sebagainya boleh dilihat dengan klik pada link "Statistik jualan (klik disini)". Disitu juga ada dinyatakan pembahagian komisen dalam bentuk wang bagi setiap produk.

 

Sekian....